fr
Blader in onze CATALOGUS ONLINE OFFERTE aanvragen Ontdek onze PROMOTIES
U bent hier : Welkom > Informatie > Quadri laser transfert

Bedrukking met quadri laser transfer


Wat is een quadri laser transfer bedrukking?Bij het met deze techniek bedrukken van textiel wordt de gewenste afbeelding geprint met een laserprinter op een drager, die, door middel van warmte en hoge druk, op de kleding of textiel wordt bevestigd.Wanneer wordt een quadri laser tranfser aangeraden?Bij het met quadri laser transfers bedrukken van kleding of textiel zijn er geen instel- of opstartkosten, wat deze uitermate geschikt maakt voor het bedrukken van (zeer) kleine oplages. Quadri laser transfer laat ook toe de kleuren van full color afbeeldingen waarheidsgetrouw af te drukken.


De techniek wordt meestal gebruikt voor kleinschalige, eenmalige evenementen of als relatiegeschenk. Echter is deze techniek af te raden bij professioneel gebruik van de kleding of textiel, dit door de relatieve kwetsbaarheid van de bedrukking.


Quadri laser transfers kunnen enkel op witte T-shirts uit 100% katoenPrijzen van quadri laser transfersVia het offerte en contactformulier kunt u terecht bij een van onze medewerkers voor een vrijblijvende offerte op maat. Uiteraard zijn wij ook graag via mail, telefoon of fax tot uw dienst.