fr
Blader in onze CATALOGUS ONLINE OFFERTE aanvragen Ontdek onze PROMOTIES
U bent hier : Welkom > Informatie > Zeefdruktransfert

Bedrukking met zeefdruktransfer

Wat is een zeefdruktransfer bedrukking?

Bij deze druktechniek wordt eerst, door middel van klassieke zeefdruk, de gewenst opdruk aangebracht op een papieren drager. Pas daarna wordt deze met behulp van een warmtepers op het textiel aangebracht.
De verkregen kwaliteit is evenwaardig als gewoon (direct op het textiel) zeefdrukken, en zelfs hoger als het complexe plaatsen/positioneringen betreft.
Een weinig lijm wordt aan de textielinkten toegevoegd om een stevige en erg duurzame opdruk te bekomen, waardoor het met zeefdruktransfers bedrukte textiel zelfs industrieel kan worden gewassen.

Waarom een bedrukking in zeefdruktransfer?

De zeefdruktransfers worden gebruikt voor bepaalde delicatere stukken die minder of niet geschikt zijn voor directe zeefdruk, zoals sommige jassen, blouses, petten, paraplus, tassen, enzovoort.

Prijzen van bedrukking in zeefdruktransfer

De prijzen voor deze techniek worden berekend op aantal drukkleuren, de oppervlakte, en de te bedrukken hoeveelheden. Bij onze medewerkers kunt u terecht voor een offerte om maat, dit via mail, telefoon, of het offerte- en contactformulier.

Doorverkopers

Beschikt u over een warmtepers en bent u als doorverkoper of collega-drukker enkel op zoek naar transfertvellen dan verwijzen we u graag door naar de gespecialiseerde site Mister Transfer. Naast scherpe prijzen is de grootste troef de snelle levertermijn; door productie in Belgiƫ kan vaak al op enkele werkdagen geleverd worden!