fr
Blader in onze CATALOGUS ONLINE OFFERTE aanvragen Ontdek onze PROMOTIES
U bent hier : Welkom > Nieuws

Nieuws

Tencel vs katoen

Tencel vs katoenDe voorbije jaren wordt Tencel steeds populairder in oa T-shirts en hemden maar wat is nu juist het verschil met katoenen T-shirts?

Tencel is een vezel gemaakt uit cellulose die in houtpulp gevonden wordt. Tencel is een premium-versie van een gelijkaardige vezel lyocell, gepatenteerd door de Oostenrijkse textielgigant Lenzig. Hoewel dus van plantaardige oorsprong wordt het beschouwd als een synthetische vezel. Deze combineert het beste uit verschillende werelden. Het is meer kreukbestendig terwijl het toch prima vochtdoorlatend is, zacht als zijde maar sterk als polyester...

Wordt gezien tijdens de donkere dagen!

Wordt gezien tijdens de donkere dagen!In de eindejaarsperiode is het tijdens de spits nog (schemer)donker en is zichtbaarheid voor de zwakke weggebruikers extra belangrijk.

Vraag naar onze promoprijzen voor bedrukte fluovestjes!

 

!! VERHUIS !!

!! VERHUIS !!Opgepast: eind februari is ons kantoor uit Zedelgem verhuisd. Nieuw adres = Gistelsesteenweg 1D, 2.2 te 8400 Oostende (Jetcenter boven ING)

Eindejaar 2014

Eindejaar 2014Tem 18/12 draaien we (meer dan) fulltime, van 19/12 tem 24/12 part-time en tussen 25 december 2014 en 2 januari 2015 zijn we gesloten. We wensen u alvast prettige eindejaarsfeesten!

Veilig terug naar school

Veilig terug naar schoolGarandeer leerlingen een optimale zichtbaarheid dankzij een fluohesje. Aprintex biedt hesjes aan van FluoFlash, betaalbare topkwaliteit.

De Fluoflash fluohesjes zijn beschikbaar in 3 kleuren: naast klassieke oranje en gele fluovestjes zijn deze ook beschikbaar in fluo groen. Daarenboven zijn de hesjes beschikbaar van kleutermaat tot XXL.

Dankzij een fluovestje verhoogt de zichtbaarheid van een fietser of wandelaar met meer dan 100 meter ! Uw fluovestje, conform de Europese veiligheidsnorm EN471, garandeert uw zichtbaarheid en verhoogt hiermee uw veiligheid.

Uiteraard zijn de fluovestjes bedrukbaar met logo en/of tekst waardoor publiciteit en veiligheid hand in hand gaan.

 

T-shirt Tijd

T-shirt TijdNa een niet al te strenge winter mogen we ons stilaan beginnen verheugen op wat hopelijk een lange zomer wordt...
Kortom: terug tijd voor T-shirts! Ook in 2014 is Aprintex uw ideale partner voor kwaliteits Tshirts aan scherpe prijzen.

U vindt op onze site een zeer uitgebreid gamma T-shirts. Uiteraard staan we u steeds met raad en daad bij indien u in dit overvloedige aanbod Tshirts graag wat extra info had gewenst. U kunt ons steeds contacteren via mail/formulier/telefoon.

Bij deze alvast enkele snelle tips: u zoekt T-shirts die...

- scherpe prijs máár toch behoorlijke basiskwaliteit Tshirts: graag raden we u hier de T shirts SG15 van het merk SG Clothing aan; deze zijn beschikbaar in zowel unisex T-shirt SG15 als in gecentreerde dames Tshirts sg15F, ook verkrijgbaar in kinder T-shirt SG15K.

- duurzame Tshirts die uitblinken in prijs/kwaliteit is dan weer variant SG18. Deze T shirts zijn wat zwaarder v stof terwijl meerprijs beperkt is. Ook hier heb je naast standaard T-shirt SG18 ook dames T-shirts SG18F en kindermodel Tshirt SG18K.

- indien u op zoek bent naar modieuze, getailleerde dames Tshirts en gecentreerde heren T-shirts raden we u aan om zeker eens een kijkje te nemen naar het assortiment T-shirts Stanley en Stella.

Sluitingen mei en juni 2014

Sluitingen mei en juni 2014We zijn gesloten op resp
- 1 mei (feest vd arbeid),
- 29 en 30 mei 2014 (hemelvaart)
- en pinkstermaandag 9 juni.

Nieuwe catalogus 2014

Nieuwe catalogus 2014Beste, Onze nieuwe papieren catalogus 2014 met hierin selectie van toppers is opnieuw beschikbaar, u kunt deze dmv de link linksonder aanvragen.

Opgepast: dit is slechts een gedeelte van ons totale assortiment dat u online kunt raadplegen. Indien u specifiek naar werkkledij op zoek bent stuurt u ons best een mailtje op info@aprintex.be.

Het updaten van een gamma van duizenden T-shirts, polo's, sweaters... is een titanenwerk. We doen ons uiterste best deze zo snel mogelijk aan de nieuwe catalogi van textielfabrikanten aan te passen; dwz nieuwe kleuren en modellen, bestaande items waarvan de productie wordt stopgezet. En willen ons bij deze alvast verontschuldigen indien zou blijken dat er alsnog een foutje stond bij de kledingstukken vd online catalogus promotietextiel en bedrijfskledij.

Kerstvakantie 2013 2014

Kerstvakantie 2013 2014Ter info: sommige delen vd productie (borduren en transferts) blijven op halve kracht doorwerken tussen Kerst en Nieuw, andere (zeefdruk en spandoeken) liggen stil. Ook de burelen zijn slechs beperkt open.

De kantoren zijn dicht vrijdagmiddag 20/12 en maandagmiddag 23/12. Daarna zijn we van 24/12 tem 02/01 enkel via email bereikbaar. PRETTIGE FEESTEN GEWENST!

Fluohesjes - veiligheid en publiciteit

Fluohesjes - veiligheid en publiciteitDoordat ze zo in het oog springen vormen bedrukte fluohesjes het ideale canvas voor uw publiciteit! Gedurende de donkere winterdagen extra voordelige prijzen.

Absolute topper qua prijs/kwaliteit blijft Fluoflash fluohesjes; door het grote schoudervlak lenen deze zich perfect voor het drukken van logo of tekst op de rug. Geniet van onze promotieprijzen; zo komen 100 bedrukte fluovestjes met uw opdruk op de rug al vanaf € 289 excl btw. Deze prijs is incl fluovestjes, opdruk en instelkosten!

Naast bedrukte fluojasjes is de voorbije jaren de bagcover, rugzakovertrek of boekentashoes  sterk in trek. Deze zorgt voor optimale zichtbaarheid voor fietsers met een boekentas of rugzak aan en is ook bedrukbaar met uw logo!

Zomerse T-shirt prijzen 2013

Zomerse T-shirt prijzen 2013Geniet deze zomer van zonnige prijzen voor bedrukte T-shirts! Lees het vervolg voor wat meer info...

Grosso modo zijn er vier kwaliteitsklassen T-shirts gedefinieerd naar dikte vd stof:

- 135 en minder gram per m²: quasi wegwerp T-shirts, kun je voor je ogen houden en nog los erdoor de krant lezen. Deze raden we u dan ook absoluut niet aan.

- 150 gram per m²: prima basiskwaliteit, geschikt voor evenementen, promo-acties, sporadisch dragen... Hier raden we u heren/uni T-shirt SG15 en gecentreerde dames T-shirts SG15F, ook beschikbaar in kinder T-shirt als budgetvriendelijke oplossing voor bedrukte T-shirts.

- 180 a 190 g/m²: degelijke kwaliteit, voor langdurig gebruik (vb werkkledij die wekelijks gewassen wordt), het populairst owv prijs/kwal-verhouding. Hier raden we u T-shirt SG18, resp getailleerde damesTshirt SG18F of kindermodel SG18K aan. Deze bedrukte T-shirts 

- 200+ g/m²: erg zware kwaliteit, op zich prima maar in de zomer natuurlijk wel wat warmer om te dragen...

Nieuwjaarsactie Projob werkkleding 2013

Nieuwjaarsactie Projob werkkleding 2013In januari en februari krijgt u per aankoop van drie werkbroeken gratis een paar kniebeschermers! (actie geldig op alle modellen van Projob)

Nog tot eind februari ontvangt u per drie werkbroeken een bijhorend paar kniebeschermers gratis. Deze actie is geldig op alle modellen werkbroeken uit het Projob gamma.

De klassieke topper blijft de werkbroek ProJob 2501, deze is prijsbreker en bestaat in vijf kleuren; navy, kaki, grijs, zwart en koningsblauw. Deze bestaat ook in damesmodel, namelijk ProJob 2500.

Een tweede populaire werkbroek is de Projob Progeneration werkbroek 5513, deze is iets duurder dan de 2501 maar is dan ook extra verstevigd. Naast de grote duurzaamheid en vele opbergruimte is een andere grote troef het moderne design!

Er zijn ook modellen werkbroeken in fluo of met reflecterende accenten voor extra zichtbaarheid en veiligheid.

Alle ProJob broeken bestaan tenslotte in een brede waaier maten, naast standaardmaten ook lange magere en korte bredere broeken. Indien u ons de maten van uw jeansbroek doorgeeft zoeken we met plezier het equivalent in de ProJob matentabel.

Wegwijs in het aanbod jassen

Wegwijs in het aanbod jassenAls u op zoek bent naar jassen maar door het bos de bomen niet meer ziet kunt u hier klikken voor wat meer info over de opdeling van het assortiment!

 

Doordat het gamma jassen zo omvangrijk is splitsten we het op in enkele subcategorieën:

Zo zijn er vooreerst de bodywarmers: mouwloze jassen van dik tot dun in verschillende materialen. Populair in tussenseizoenen en bij mensen die buitenwerk verrichten en niet graag gehinderd worden door brede mouwen die de bewegingsvrijheid beperken en zelfs ergens tussen of klem kunnen raken. Waar moet u vooral op letten bij de aanschaf is vooreerst de beschikbare opbergruimte, nl gsm- en andere zakken en de mate waarin u deze zakken over een rits beschikken zodat u tijdens het werken niet de ganse tijd moet controleren of u nog niets kwijt bent. Indien u deze gebruikt om langdurig buiten te werken, let er dan zeker op dat de bodywarmers een verlengd achterpand hebben, zo kan de regen niet zomaar in uw broek lopen! Enkele populaire modellen zijn vooreerst de B&C Bodywarmer +, een basic model en prijsbreker. Absolute toppers qua prijs kwaliteit zijn vb de bodywarmer SOLs Viper en de Boost Up Tweet bodywarmer. Een compacte bodywarmer die u zeker warm zal houden is tenslotte de Result R88 polar bodywarmer.

 

Een volgende categorie van jassen zijn de windbrekers en regenjasjes. Dus de fijnere jasjes met lichte of geen voering. De lichtste deelnemer is de US Basic wegwerbare poncho van US Basic. Voorbeelden van zuivere regenjasjes zijn vb SOLs Surf regenjas of de B&C Sirocco (deze laatste bestaat eveneens in kinder- en gecentreerd damesmodel). Een voorbeeld van een regenjasje met toch wat voering is vb de B&C Atlantic shore.

 

Een laatste afzonderlijke categorie zijn de softshells of jassen in softshell-materiaal. De voorbije jaren kenden softshells een continu stijgende belangstelling en de trend lijkt zeker nog niet ten einde. Softshell jassen bestaan in verschillende diktes, kwaliteiten en afwerkingen en van sportieve tot geklede look. Een aanrader is hier vb de SG43 Softshell men, deze bestaat ook als gecentreerde softshell voor dames SG43F en in kindermodel SG43K Softhell kids. Een model met kap is dan vb weer SOLs Replay softshell, die eveneens bestaat in dames- en kinderuitvoering.

 

Tenslotte is er de restcategorie jassen waar u alle° jassen die niet onder een van bovenstaande indelingen vallen terugvindt; parka s, sportieve en geklede jassen etc. °: ter volledigheid misschien nog even opmerken dat de echter werkjassen en fluo signalisatiejassen bij de werkkleding staan. En hoewel ze in tussenseizoenen vaak ook als jas gebruikt worden staan de fleece jacks en fleece truien in afzonderlijke categorie fleeces.

Promotie bedrukte sweaters 2012

Promotie bedrukte sweaters 2012Tot eind oktober verlenen we u graag 10% korting op alle al dan niet geborduurde of bedrukte sweaters. Dit geldt voor alle modellen: klassieke set-in sweaters, hoodies, sweaters met rits...

In het bijzonder wijzen we u graag door naar naar de sweaters van SG, namelijk de traditionele set-in sweater SG20, de hooded sweater SG27 of de zipped hoodie SG29 met doorlopende rits.

Alle SG-sweaters zijn, net als het volledige assortiment SG Clothing (met uitzondering van de hemden) beschikbaar in zowel heren/unisex als in kinder- en damesmodel. De set-in en zipped hoodie zijn beschikbaar in de klassieke kleuren, de gewone hooded sweater is beschikbaar in maar liefst 20 kleuren, dit zoals gezegd eveneens in dames- en kindermodel! De fellere kleuren, zoals turquoise of felroze voor damessweaters en limegroen, paars en bordeaux voor herensweaters zijn de laatste jaren aan een opmars bezig.

De SG sweaters bestaan uit 80% katoen waardoor ze blijvend zacht aanvoelen en aangenaam zijn om te dragen. De absolute prijsbreker, de GILDAN Heavy Blend hooded Sweat 18500 zit nog wat scherper in prijs maar door de samenstelling (50% katoen en 50% polyester) voelt de stof, zeker na enkele wasbeurten, wat ruwer aan.

Ook het Franse merk promotietextiel en bedrijfskleding SOLs heeft een ruim aanbod sweaters zoals vb de hooded sweater SOLs Slam die erg populair is bij jeugdverenigingen, studentenclubs etc. De sweater SOLs Sundae is dan weer een wat meer geklede en stijlvollere variant die populairder is bij bedrijven. Dankzij de doorlopende rits kan deze ook gedragen worden door vb mensen die regelmatig binnen en buiten lopen zoals chauffeurs, magazijniers etc. Ook hier bestaat een vrouwelijke tegenhanger, namelijk de getailleerde damessweater SOLs Soda.

Ook het Belgische merk promotietextiel B&C heeft heel wat toppers in huis, met de ID-sweaters als prijsbrekers!

Product id kijker - fluo bagcover of rugzakhoes

Product id kijker - fluo bagcover of rugzakhoesNaast klassieke fluovestjes wint ook de bagcover of fluo rugzakhoes aan populariteit de laatste jaren.

Het populairst blijven de bedrukte fluovestjes, deze zorgen ervoor dat fietsende en wandelende leerlingen van honderden meters verder gezien worden wat de veiligheid uiteraard enkel maar ten goede komt.

Een bagcover of rugzak-overtrek heeft echter ook enkele voordelen. Als leerlingen met de fiets rijden met een grote boekentas op hun rug wordt de zichtbaarheid van een fluovestje voor een stuk teniet gedaan, een bagcover behoudt deze extra zichtbaarheid. Deze hoes kan, net als het klassieke fluovestje, bedrukt worden met logo of tekst van school, bedrijf of organisatie. Contacteer ons vrijblijvend voor meer info omtrent de mogelijkheden.

Meer info over Fluoflash fluovestjes en/of andere fluo artikelen Wowow?

Veilig terug naar school

Veilig terug naar schoolOok dit jaar steunen we de veiligheid bij de aanvang van het nieuwe schooljaar met stuntprijzen voor fluovestjes tot eind september.

Meer informatie of een offerte aanvragen voor bedrukte fluovestjes kan via deze link. Vraag vrijblijvend een offerte aan en geniet tot eind september van onze promotieprijzen!

Ganse zomer open

Ganse zomer openBeste klant, deze zomer blijven we constant open, wel zijn we van 23/07 tem 27/07 enkel in de namiddag telefonisch bereikbaar.

Zowel productie als bureau s blijven deze zomer doorlopend open, dus al uw bestellingen van bedrukte T-shirts of andere kledij worden binnen kortste keren verwerkt en geleverd.

Eind juli zijn we gedurende één week morgens telefonisch niet bereikbaar, u kunt ons echter s middags contacteren of een mailtje sturen naar het algemeen adres info@aprintex.be 

Promotie bedrukte T-shirts

Promotie bedrukte T-shirtsVraag naar ons promo-aanbiedingen voor bedrukte T-shirts; vb SLECHTS EUR 269 voor 100 witte T-shirts incl bedrukking (excl 21% btw, opdruk 1 kleur 1 zijde)

T-shirts SG15 (prima basiskwaliteit!) met bedrukking in zeefdruk. Voor lichte meerkost zijn ook Tshirts beschikbaar in tientallen kleuren.

Reken op standaard-levertermijn van twee weken, in noodgevallen kan dit eventueel wat sneller doch gelieve dit zeker te vermelden bij offerte-aanvraag en bestelling!

Ook gecentreerde dames-Tshirts en kindermodel beschikaar zonder meerkost. Indien u op zoek bent naar een ander model T-shirt, vb met V-hals of baseball-mouwen maken we uiteraard ook met plezier een vrijblijvende offerte voor u op!